Tuesday, September 20, 2016

Best Resorts in Bugaria

Sunny Beach is de grootste en belangrijkste badplaats in Bulgarije. Het is een winnende Blauwe Vlag station, gelegen in een mooie en schone natuurlijke baai aan de Bulgaarse kust van de Zwarte Zee, in de buurt van de stad Nessebar, St. Vlas resort en de luchthaven Varna (30 km). Sunny Beach is gelegen langs het breedste stuk van de kust. Met zijn talrijke bars en clubs, een verscheidenheid aan opwinding en winkels en creëerde de basis, de plaats trekt veel toeristen uit de hele wereld. Het toeristisch seizoen in Sunny Beach begint in mei en gaat helemaal tot oktober. Cocoa Beach is het beste deel van clubbing van het station en de belangrijkste clubs zijn er. De meeste toeristen rondjes rond het centrum in het algemeen, omdat er vele andere clubs daar en in de zomer pieken, de meest gesproken taal Engels vanwege het grote aantal Britse toeristen bezoek aan de plaats. Ton van hotels bevinden zich in Sunny Beach om de enorme toestroom van mensen tegemoet te komen tijdens de spits. Er is een waterpark net buiten het station, die wordt beschouwd als een van de beste in Bulgarije.



Als u op zoek bent naar iets meer ontspannen met strandbars, koeling plekken en rustige sfeer adviseer ik Sozopol. Het is prachtige oude binnenstad neemt u mee terug in de tijd. Met zijn tijdloze constructie, alleen bekroond door de muur aan het einde van de oude stad, de rust te herstellen een sensationeel gevoel van een oud dorpje aan de zee van de zintuigen. Verse vis "Kapani" zijn heerlijke restaurants die alleen vis en zeevruchten van alle soorten, een uur voor het opdienen gevangene serveren letterlijk. Veel strandbars zoals Aloha en Adam en Eva, in een rustige en mooi huis muziek ontspannen de zintuigen, gepositioneerd op één van de drie baaien van het gebied, kunt u het gevoel alsof je in de Bahama's voor 5 keer minder dure vakantie. Schone stranden en schoon water om de beste plaatsen te bieden om te bezoeken als je wilt om te zonnen op het strand of een duik in de geheimen van de Zwarte Zee.

Een ander resort van St. Vlas, beroemd om Dinevi broeders, die de leiders van de lokale maffia. Ze St. Vlas als een van de belangrijkste resorts en verzorgde in de Balkan. De jachthaven is een van de meest bezochte plaatsen als gevolg van de Bulgaarse zee die bars en bekende clubs, zoals Rococo en de planeet zijn er, maar ook vanwege het feit dat de meeste boten zijn verankerd miljonairs. De plaats is meestal gevuld met rijke mensen en een Porsche of Ferrrari zijn een dagelijkse normaliteit daar. De stranden zijn schoon gehouden en het strand bars zijn zeer Caribische stijl met een goede service en eerlijke prijzen, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht.

Dit is niet alles aan de Bulgaarse kust, maar dit zijn enkele van de belangrijkste plaatsen die toeristen en de Bulgaarse mensen bezoeken tijdens de zomer. Een Bulgaarse zei: "Als ik Sunny Beach niet ten minste één keer hoeft te doen om elke zomer te bezoeken, het is alsof ik niet naar de kust zijn geweest, het is een vreselijke plek, maar het is leuk als hel. ".

0 comments:

Post a Comment